Ook voor pasfoto’s naar Le Brasseur

Le Brasseur heeft de beschikking over pasfoto apparatuur, uitgerust met de modernste technieken waarmee pasfoto’s voor alle officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs, ID kaarten perfect gemaakt worden.

Onze klanten staan altijd centraal bij ons en waarderen onze service en sfeer. Doordat de fotograaf in de buurt binnenkort stopt vonden wij het een goed idee om onze service uit te breiden.

Een officieel goedgekeurde pasfoto maken is niet eenvoudig. De regels waaraan een pasfoto tegenwoordig moet voldoen zijn enorm scherp. We hebben dus goed gekeken naar de mogelijkheden. En de beslissing hebben we pas genomen nadat we zeker wisten dat we perfecte pasfoto’s van onze klanten kunnen maken. En dat is met de apparatuur die we nu hebben gelukt.Online add 5
De eerste reacties van onze klanten zijn dan ook allemaal positief, je merkt dat ze het prettig vinden dat ze hiervoor bij ons terecht kunnen.

Je stapt even binnen en drie minuten later is de goedgekeurde pasfoto al klaar. Heel gemakkelijk en snel en wij maken de foto, bij ons dus geen ingewikkeld zelfbedieningssysteem. Ook mensen in een rolstoel kunnen bij ons terecht.

We zien direct of de foto voldoet aan alle eisen.

Maar natuurlijk kunnen we er ook leuke pasfoto’s mee maken. Het werkt fantastisch, kom gerust een kijkje nemen.