Riverdale

De oorsprong van het merk Riverdale ligt in Nederland waar in 1993 groothandel Tenbos BV werd opgericht door de gelijknamige ondernemersfamilie ten Bos.

Met woonaccessoires voor het gehele huis en met inmiddels een eigen keuken en badkamerlijn is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. Riverdale is verkrijgbaar in ruim 250 Riverdale Inspiration Shops en Riverdale Inspiration Floors in Nederland, Europa en zelfs landen daarbuiten.

“RIVERDALE IS MODE VOOR HET HUIS EN ONDERDEEL GEWORDEN VAN EEN LIFESTYLE”

Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.

Voor echte Riverdale liefhebbers is er de Monthly Must Have. Een maandelijkse aanbieding met speciaal geselecteerde producten voor een aantrekkelijke prijs. De Monthly Must Have is slechts beperkt verkrijgbaar. Mis het dus niet!