Mondiart

Bent u op zoek naar een mooi schilderij, een spiegel of andere wanddecoratie dan kunt bij Woon & Sfeer Le Brasseur een toegangskaart op naam komen halen om te kijken naar de geweldig grote collectie van MondiArt welke 1500m2 beslaat en gelegen is aan de Steenoven 32 te Eindhoven.

MondiArt is fabrikant en importeur van wanddecoraties in de breedste zin van het woord. Met een 30 jaar ervaring is MondiArt toonaangevend op dit gebied. De zeer uitgebreide collectie omvat een grote diversiteit aan artikelen, die variëren van kleine, ingelijste reproducties tot moderne decoratieve olieverfschilderijen. U kiest de stijl die u mooi vindt: abstract, modern, figuratief, wat u maar wilt. Daarnaast bieden zij moderne, stijlvolle reprodukties en trendy inlijstingen in verschillende maten en stijlen.
Door een intensieve samenwerking met uitgevers over de gehele wereld, biedt het assortiment u talloze mogelijkheden.

MondiArt beschikt tevens over een uitgebreide collectie spiegels in diverse stijlen, die zij voor u kunnen inlijsten in een lijst naar keuze. Kiest u voor simpel en strak of juist een brede ornamentlijst?

Eén ding is zeker: MondiArt maakt van uw interieur iets bijzonders!

THE SKY IS THE LIMIT!!

Interesse in een van de geweldige schilderijen, spiegels, inlijstingen of andere kunstwerken? Loop dan even binnen bij Wonen & Sfeer Le Brasseur voor een persoonlijke uitnodigingskaart.
mondi_contact_1