MILLEFIORI MILANO

Wij hebben een nieuw exclusief merk toegevoegd aan ons assortiment: Millefiori Milano. Millefiori Milano heeft heerlijke geurtjes voor in iedere woning. En vanaf nu hebben wij deze ook in onze winkel. Kom gauw eens langs om de betoverende geuren van Millefiori Milano te ruiken!

DE HEERLIJKE GEUREN VAN MILLEFIORI MILANO

Millefiori Milano kenmerkt zich door de Hydro Diffuser Bol. Deze diffuser zorgt ervoor dat het parfum gelijkmatig in je woningwordt verspreid. In de bol zit een waterreservoir waar je eenvoudig een aantal druppels geurolie aan kunt toevoegen. In de winkel vind je verschillende geurtjes, zoals Cold water, Incence & Blond Woods, White Musk, Sandelo Bergamott en Nero.

KIES JE EIGEN KLEUR!

Naast de heerlijke geurtjes die deze bol verspreidt, is het ook mogelijk om de kleur van de diffuser in te stellen. Je kan de kleur handmatig instellen of er juist voor zorgen dat de kleur automatisch verandert. Het is ook mogelijk om de bol te gebruiken zonder te spelen met de kleurenstand. Ben je benieuwd hoe de diffuser precies werkt en eruitziet? Kom dan snel langs onze winkel en ervaar zelf de geurbeleving!

ELEKTRONISCHE AROMA DIFFUSER

Voor de liefhebbers die altijd een optimale geurervaring willen in hun woning, is er ook de elektronische aroma diffuser van Millefiori Milano. Deze nieuwe elektronische aroma diffuser is zeer eenvoudig te gebruiken. Stop de diffuser in het stopcontact en kies zelf de geurintensiteit door de schuifknop op de diffuser. Ook hebben we voor deze diffuser verschillende soorten geurtjes naar wens: Cold Water, Keemun, Orange Tea, Oxygen, White Musk, Sandalo Bergamott, Spa & Massage Thai, Pompelmo, Fiori D’orchidea en Vanilla en Wood. Verspreid deze heerlijke geuren in uw woning!

ERVAAR DE ULTIEME GEURBELEVING

Heb je interesse in deze heerlijke geurtjes? Kom dan snel langs onze winkel en ervaar zelf de kracht van Millefiori Milano! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.