In de spotlights: Meubels van ‘Het Anker’

Meubels van ‘Het Anker’

Voor de liefhebbers van design artikelen heeft Le Brasseur een prachtig Nederlands merk in het assortiment: Meubelindustrie Het Anker. Het Anker staat bekend als Nederlandse meubelproducent in meer dan 40 landen. De meubels van dit topmerk zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen van de consumenten. Ben je nog op zoek naar een prachtig bankstel van leer of een moderne stoel? Meld je dan bij mij aan en kom langs de showroom in Drunten, waar je het complete assortiment van Het Anker kunt bekijken!

Meubelindustrie Het Anker

Het Anker is een dynamisch bedrijf met als specialisatie de productie en verkoop van zitmeubelen van leder. Dit bedrijf is opgericht in 1928 en is gegroeid tot een toonaangevende meubelfabrikant. Ook andere merken, zoals Shabbies en Fred de la Bretoniere hebben aan sommige modellen hun naam verbonden. Le Brasseur levert alle modellen, soorten en kleuren van Het Anker voor je. Ook hebben zij verschillende leersoorten waaruit je kunt kiezen om jouw dromen waar te maken. Leef, geniet en rust in stijl!

Stijlvol assortiment

Het Anker heeft een breed en gevarieerd aanbod van verschillende in-house design modellen. Zo kun je terecht bij Het Anker voor een prachtig bankstel, trendy stoelen en prachtige accessoires. Of je nou kiest voor een landelijk, modern, comfort of klassiek model, alle artikelen van Het Anker zijn uitermate geschikt voor iedere woning. Ga zitten en voel je thuis!

Huisshow van Het Anker

Le Brasseur was aanwezig tijdens de huisshow van Het Anker op 8, 9 en 10 april. Tijdens deze huisshow werden de nieuwste collectie van dit topmerk getoond aan partners. Op het podium waren de nieuwste collecties van Het Anker te beschouwen, waaronder Iccoon en Nijwie & Le Chair. Het was een echte beleving! Wat ook nog heel leuk was, de wanden waren aangekleed door Mondi Art en dat zit om de hoek bij Le Brasseur! Wil je daarvan graag de collectie eens van dichtbij bekijken? Haal dan bij mij je toegangskaart!

Interesse?

Heb je interesse in een bankstel of stoel van Het Anker? En wil je deze van dichtbij bekijken? Meld je dan aan en kom langs de showroom in Drunten waar het complete assortiment van Het Anker staat. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je gerust contact opnemen!