Herfstdecoratie voor je woning!

Herfstdecoratie

We zitten alweer volop in de herfst, het wordt weer frisser, eerder donker en de blaadjes vallen van de bomen. Gelukkig zijn er een hoop positieve dingen aan de herfst: Zo kunnen we onze woning, veranda en tuin weer decoreren met de meest mooie herfstdecoraties, kruipen we weer gezellig op de bank met een dekentje, steken we de kaarsjes aan en kunnen we weer genieten van een wijntje en een herfstbiertje. Begint het bij jou al te kriebelen om je woning in te richten voor de herfst? Bij Le Brasseur vind je diverse herfstdecoraties voor in en rondom je huis!

Uitgebreid herfstassortiment

Mijn winkel staat vol met de meest mooie en sfeervolle woonaccessoires. Nu het herfst is, staan er een hoop prachtige woonaccessoires in het teken van de herfst. Zo hebben we heerlijke zachte plaids in mooie trendy kleuren, ideaal voor een knus avondje op de bank of in je tuin. Maar denk ook aan decoratiekleedjes, zoals schapenvachten en konijnenvelletjes van van Buuren. Deze geven je woning en tuin een heerlijk knusse uitstraling. Precies wat je nodig hebt tijdens de herfstdagen.

Herfstdecoratie

Sfeervolle woonaccessoires

Daarnaast hebben we sfeervolle kaarsen, kaarsenhouders, verlichting, verse dadeltakken en herfstkransen voor een ultieme herfstsfeer! Zo staat de winkel weer vol met de kwaliteitskaarsen van Yankee Candle. Deze kaarsen zijn niet alleen sfeervol, maar zorgen ook voor een heerlijke geur. Tijdens de herfst hebben we kaarsen met verschillende geuren in dit thema, zoals Crackling Wood Fire, Autum Glow, Mulberry & Fig Delight, Warm Cashmere en Vibrant Saffron. En natuurlijk evergreens, zoals Home Sweet Home, Cinnamon Stick en Autum Night. Heerlijk!

Sfeervolle woonaccessoires voor buiten

Nu het kouder wordt, wil het niet zeggen dat we ook niet meer buiten kunnen zitten. Het is heerlijk om tijdens de herfstdagen lekker buiten te zitten in de frisse lucht. Het is wel belangrijk om jezelf goed warm te houden. Zet een bankje of stoelen neer, leg er een warm kleed op en zorg voor een zacht deken, zodat je lekker warm blijft. Vergeet ook niet een vuurkorf neer te zetten, die zorgt voor warmte en sfeer! Voor extra sfeer kun je ook gezellig kaarsjes, windlichtjes en kandelaar lantaarns neerzetten. Dat noem ik nog eens sfeervol genieten van de herfstdagen!

Sjaals en poncho’s van Bizzy B

Tijdens de frisse herfstdagen is het belangrijk om je lekker warm te houden. En dat kan uitstekend met de sjaals, poncho’s en capes van Bizzy B. Brigitte van Bizzy B gaat op zoek naar de mooiste stoffen en tovert deze stoffen vervolgens om in prachtige en warme sjaals en poncho’s. De producten worden zorgvuldig en met de hand gemaakt, waardoor je altijd een uniek product hebt. Ze maakt elke week weer nieuwe sjaals, dus de collectie wordt regelmatig vernieuwd.

Poncho Bizzy BSjaal Bizzy B

 

Wooninspiratie herfstdecoratie

Tijdens de herfst is de winkel helemaal in herfstsfeer. Zo kun jij heerlijk winkelen bij Le Brasseur voor diverse herfstdecoraties. Om alvast wat inspiratie op te doen, geef ik je een voorproefje van hoe de winkel er nu uitziet. Zo krijg je de juiste herfstsfeer mee. Om echte herfstsfeer te ervaren kun je natuurlijk het beste even langskomen!