De kerstcollectie bij Le Brasseur

Kerstcollectie-Le-Brasseur-rechthoekDe kerst komt eraan en dat merken we aan alles: Huizen worden voorzien van kerstdecoraties, op de radio worden weer kerstliedjes gedraaid en iedereen is in de kerststemming! Het is de tijd om je woning te voorzien van de mooiste kerstversiering, maar ook om de leukste kerstcadeautjes in te slaan voor de feestdagen. Ben je nog op zoek naar kerstversiering en/of kerstcadeautjes? Kom dan eens bij ons langs!

Kerstdecoratie en kerstcadeautjes

In onze winkel vind je sfeervolle kerstdecoraties en mooie kerstcadeautjes voor de leukste feestdagen van het jaar. Je kunt bij Le Brasseur kiezen voor verschillende kerstdecoraties, zoals kaarsen, kerstverlichting, kerstkransen en andere sfeervolle kerstversieringen. Speciaal voor deze tijd van het jaar hebben we ook weer kerstcadeaus om te geven tijdens de feestdagen! Voor de leukste kerstcadeautjes onder de kerstboom kun je terecht bij de nieuwe collecties van Yankee Candle en Bizzy B.

Yankee Candle

Met de nieuwe geurkaarsen van Yankee Candle breng je niet alleen sfeer in je woning, maar omring je je ook met heerlijke winterse geuren. Het hele jaar door komen er seizoensgebonden geurkaarsen van Yankee Candle uit. Zo ook de speciale kerstgeurkaarsen, zoals Spiced White Cocoa, The Perfect Tree, Crackling Wood Fire en Christmas Magic. Hul je woning in heerlijke kerstgeuren of geef Yankee Candle geurkaarsen cadeau aan een dierbare. We hebben kaarsen in de lekkerste wintergeuren en speciale kerstboxen in diverse prijsklassen. Ideaal als cadeau onder de kerstboom!
Kerstcollectie-Le-Brasseur-vierkant

Bizzy B

Tijdens de wintermaanden is het belangrijk om jezelf lekker warm te houden. En daar zijn de poncho’s, sjaals en capes van Bizzy B perfect voor! De producten van Bizzy B zijn altijd prachtig, ze zijn gemaakt van de mooiste stoffen. De poncho’s, sjaals en capes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, waardoor je altijd een uniek product hebt. Nu met de winter hebben we weer een hoop nieuwe spullen binnengekregen die perfect zijn als cadeau voor de feestdagen. Misschien voor je oma, die altijd klaagt dat ze het koud heeft?

Kom langs in de winkel!

Zaterdag 23 december is Brigitte van Bizzy B aanwezig in de winkel met haar hele collectie. Dus kom dan bij ons langs om alle prachtige producten te bekijken! Ben jij nu op zoek naar leuke kerstdecoratie voor je woning of een mooi cadeau voor de komende feestdagen? Dan nodigen we je graag uit in onze sfeervolle winkel!