Le Brasseur gaat sluiten

Langs deze weg wil ik jullie laten weten, dat ik 1 augustus na ruim 5 jaar eigen ondernemerschap mijn deur sluit. Uiteraard is er een zeer aantrekkelijke uitverkoop, met kortingen tot 40% Op = Op. Kom snel langs, want het gaat erg hard

Meubels van ‘Het Anker’

In de spotlights: Meubels van ‘Het Anker’

Voor de liefhebbers van design artikelen heeft Le Brasseur een prachtig Nederlands merk in het assortiment: Meubelindustrie Het Anker. Het Anker staat bekend als Nederlandse meubelproducent in meer dan 40 landen. De meubels van dit topmerk zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen van de consumenten. Ben je nog op zoek naar een prachtig bankstel van leer of een moderne stoel? Meld je dan bij mij aan en kom langs de showroom in Drunten, waar je het complete assortiment van Het Anker kunt bekijken!

elektrische geurverspreider

Nieuw in ons assortiment: Millefiori Milano

Wij hebben een nieuw exclusief merk toegevoegd aan ons assortiment: Millefiori Milano. Millefiori Milano heeft heerlijke geurtjes voor in iedere woning. En vanaf nu hebben wij deze ook in onze winkel. Kom gauw eens langs om de betoverende geuren van Millefiori Milano te ruiken!

yankee candles

Actie: Yankee Candle geurkaarsen met 25% korting

In het nieuwe jaar beginnen we weer met onze goede voornemens! Dit jaar pakken we onze voornemens op door heerlijke geurtjes van Yankee Candle te verspreiden door heel Nederland. Om onze voornemens waar te maken, worden er elke maand twee heerlijke geuren gepresenteerd met 25% korting. Ook hebben we in de winkel genoeg geurkaarsen van Yankee Candle liggen. Kom gerust langs en wordt omringd door de heerlijke winterse geuren!

De kerstcollectie bij Le Brasseur

De kerst komt eraan en dat merken we aan alles: Huizen worden voorzien van kerstdecoraties, op de radio worden weer kerstliedjes gedraaid en iedereen is in de kerststemming! Het is de tijd om je woning te voorzien van de mooiste kerstversiering, maar ook om de leukste kerstcadeautjes in te slaan voor de feestdagen. Ben je nog op zoek naar kerstversiering en/of kerstcadeautjes? Kom dan eens bij ons langs!

Herfstdecoratie

Herfstdecoratie voor je woning!

We zitten alweer volop in de herfst, het wordt weer frisser, eerder donker en de blaadjes vallen van de bomen. Gelukkig zijn er een hoop positieve dingen aan de herfst: Zo kunnen we onze woning, veranda en tuin weer decoreren met de meest mooie herfstdecoraties, kruipen we weer gezellig op de bank met een dekentje, steken we de kaarsjes aan en kunnen we weer genieten van een wijntje en een herfstbiertje. Begint het bij jou al te kriebelen om je woning in te richten voor de herfst? Bij Le Brasseur vind je diverse herfstdecoraties voor in en rondom je huis!