Actie: Yankee Candle geurkaarsen met 25% korting

yankee candles

In het nieuwe jaar beginnen we weer met onze goede voornemens! Dit jaar pakken we onze voornemens op door heerlijke geurtjes van Yankee Candle te verspreiden door heel Nederland. Om onze voornemens waar te maken, worden er elke maand twee heerlijke geuren gepresenteerd met 25% korting. Ook hebben we in de winkel genoeg geurkaarsen van Yankee Candle liggen. Kom gerust langs en wordt omringd door de heerlijke winterse geuren!

Geur van de maand

Le Brasseur presenteert elke maand twee geurkaarsen van Yankee Candle met maar liefst 25% korting! Deze maand zijn Clean Cotton en Cherry Blossom in de aanbieding! Met deze geurkaarsen breng je niet alleen sfeer in jouw woning, maar word je ook omringd door deze heerlijke geuren.

Het hele jaar lang zullen er verschillende geurkaarsen verschijnen die passen bij het seizoen. De geurkaarsen voor het komend halfjaar zijn:

yankee candle

  • Januari: Clean Cotton & Cherry Blossom
  • Februari: Black Cherry & VanillaCupcake
  • Maart: Black Coconut & Vanilla
  • April: Driftwood & Midnight Jasmine
  • Mei: Delicious Guava & Vanilla Lime
  • Juni: Red Raspberry & Viva Havana

Deze heerlijke geurkaarsen zijn ook ideaal als cadeau aan familieleden of vrienden. Verwen hen met een heerlijke geur bij iedere thuiskomst.

Kom langs in de winkel!

Je kunt altijd langskomen in onze winkel voor sfeervolle kaarsen, kaarsenhouders, verlichting en nog veel meer! Ook kun je genieten van de geurkaarsen. Heerlijke beleving! Heb je nog vragen over de Yankee Candles van het komend halfjaar? Neem dan gerust contact met ons op!